tips, artikelen
inspiratie

In januari start er weer een werk-leer traject

In januari start er weer een werk-leer traject

Mirte Madelief 23 november 2022 opleidingmbovacature

Wil je werken in de Antroposofische Kinderopvang? Met het juiste instroomprofiel is het mogelijk om bij ons een werk-leer traject te volgen. In januari is er via School voor Antroposofische Kinderopvang (School-vAK.nl) weer een instroommogelijkheid voor mensen met een gerelateerd mbo 3 diploma of hoger of met gerelateerde werkervaring. 
Na het goed doorlopen van het 1,5 jarig tot 2 jarig opleidingstraject Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker  én de Antroposofische verdieping ontvangt u zowel het diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker als het certificaat Pedagogisch medewerker Antroposofische Kinderopvang. 

een unieke opleiding

Dit is een unieke opleiding die wordt aangeboden als Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Dit houdt in dat je als pm'er op een dagverblijf minimaal achttien uur per week (twee dagen) werkt bij een antroposofische kinderopvangorganisatie. Voor de BSO geldt een minimum van 12 uur in de week (drie middagen). U ontvangt hiervoor een BBL-salaris conform de CAO Kinderopvang. Op vrijdagen volg je les aan School-vAK en het ROC MN in Utrecht. Ook word je 6 keer verwacht bij een verdiepingsweekend van School-vAK die plaatsvinden op vrijdag en zaterdag. Onderwijstijd wordt niet door ons vergoed. De opleiding wordt bij goed doorlopen binnen de daarvoor aangewezen tijd door ons betaald. 

Lees mee op de website van School-vAK >

Bekijk ook onze vacatures >

Inspiratie ontvangen?

Ontvang 6x per jaar onze inspiratie per mail.

X