tips, artikelen
inspiratie

Werken & Leren in De Geheime Tuin!

Werken & Leren in De Geheime Tuin!

Mirte van Zundert 8 november 2022 opleidingmbovacature

Wil jij werken en leren combineren? Dat kan bij De Geheime Tuin! Met het juiste instroomprofiel is het mogelijk om bij ons een werk-leer traject te volgen via de School-vAK in samenwerking met MBO Utrecht. De eerste mogelijkheid is in februari 2024meld je HIER aan.

Een unieke opleiding

Je verdient een salaris conform de CAO Kinderopvang voor de uren die je bij ons werkt. De opleidingskosten worden bij goed doorlopen van het opleidingstraject door De Geheime Tuin betaald. De onderwijstijd is een ontwikkelingsinvestering in jezelf.

Als pedagogisch medewerker op één van onze kinderdagverblijven werk je minimaal 18 uur per week (twee dagen). Voor werken op één van onze BSO's geldt een minimum van 12 uur in de week (drie middagen). Daarnaast ga je 1 dag per week (woensdag) naar school in Utrecht en ontvang je 6 antroposofische verdiepings-zaterdagen door de hele opleiding heen.

Na het goed doorlopen van het 1,5/2 jarige opleidingstraject tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (GPM) én de antroposofische verdieping ontvang je zowel het Nederlands erkende diploma GPM-niveau 4 als het School-vAK certificaat Antroposofische Kinderopvang.

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande of heb je interesse om één van onze teams te komen versterken met jouw kwaliteiten? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV via mens.organisatie@dgt-anno.nu.

Bekijk hier onze VACATURES >

Meer info over de opleiding vind je op www.school-vak.nl
Contactpersoon: Roel Notten, Opleidingsmanager School-vAK, bereikbaar via tel. +31 6 34836386 & e-mail: info@school-vak.nl

Inspiratie ontvangen?

Ontvang 6x per jaar onze inspiratie per mail.

X