De Bilt BSO

De BSO is een buitenschoolse opvang op Antroposofische grondslag, waarin gezelligheid, warmte, vertrouwde en liefdevolle mensen én heerlijk spelen centraal staat.

De BSO is gevestigd op de Maliebaan in Utrecht. Een school op een rustige plek in buiten  wittevrouwen. In de binnenruimte wordt er gewerkt van uitdagend, veelzijdig, natuurlijk materiaal met een bijbehorende grote hal om vrij te spelen. De buitenruimte is speels, veilig, overzichtelijk en avontuurlijk.

Op deze BSO locatie spelen zowel kinderen van de VSU Hieronymusplantsoen en van de VSU Maliebaan. Om 14.00 staan wij bij de desbetreffende locatie klaar om uw kinderen op te vangen en lopen we met zijn allen naar de Maliebaan (5 a 10 minuten lopen)

Rondleiding en Kennismaken

We bieden je graag een rondleiding aan wanneer we een plek op onze opvang kunnen aanbieden. Schrijf je vrijblijvend in, dan laten we weten of er plek is en of we een rondleiding kunnen inplannen. inschrijven >

 

 

 

 Opvang en tijden

Tijdens de schoolweken zijn wij direct na schooltijd geopend op de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. We zijn tot open van 14.00 tot 18.00. Bij voldoende inschrijvingen gaan we op woensdag- en vrijdagmiddag open.
Tijdens studiedagen en vakantiedagen kunnen kinderen de hele dag bij de BSO komen spelen: van 8:00 uur tot 18.00 uur.

Totaalpakket
40 schoolweken plus 11 vakantieweken. Voordeel: een laag tarief per uur. Netto vaak gunstiger dan alleen een schoolwekenpakket. De mogelijkheid om de 11 vakantieweken flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld studiedagen van school of extra opvangdagen.

Schoolwekenpakket
40 schoolweken: extra dagen, zoals studiedagen en/of vakantiedagen worden extra in rekening gebracht tegen het tarief van dit pakket.

Aanmelding en plaatsing

Schrijf je kind in door het online inschrijfformulier te downloaden en het op de sturen. Naar het inschrijfformulier >

Locatie

De BSO is gevestigd op de Maliebaan in Utrecht. Een school op een rustige plek in de wijk buiten wittevrouwen.

Adres: Maliebaan 56, 3581 CT Utrecht

Inspiratie ontvangen?

Ontvang 6x per jaar onze inspiratie per mail.

X