Driebergen BSO

BSO de Vuurvogel is een buitenschoolse opvang op Antroposofische grondslag, waarin gezelligheid, warmte, vertrouwde en liefdevolle mensen én heerlijk spelen centraal staat. Bij BSO de Vuurvogel vangen we over het algemeen kinderen van de Vrije school op.

BSO De Vuurvogel biedt ritme, ruimte en structuur aan de kinderen. Het ritmisch verloop van de dag, week en jaar sluit zoveel mogelijk aan bij school. Ruimte bieden we door activiteiten aan te bieden waar kinderen vrijwillig aan mee mogen doen. Wij werken met drie leeftijdsgroepen zodat het activiteitenaanbod aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Elke maand hebben we een nieuw activiteitenprogramma en gaan we bakken, koken, knutselen, vilten of we doen buitenspelletjes. Ook bieden we vioolles aan. We werken met thema’s en volgen de seizoenen.

Rondleiding en Kennismaken

We bieden je graag een rondleiding aan wanneer we een plek op onze opvang kunnen aanbieden. Schrijf je vrijblijvend in, dan laten we weten of er plek is en of we een rondleiding kunnen inplannen. inschrijven >

 

 

 

 Opvang en tijden

Tijdens de schoolweken zijn wij direct na schooltijd geopend op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. We zijn tot 18.30 open. Bij voldoende inschrijvingen gaan we op woensdag- en vrijdagmiddag open vanaf 13.00 uur.

De kleuters worden uit de klassen opgehaald en met bakfietsen vervoerd naar de BSO. De oudere kinderen die om 14.30 uur uit school komen worden op het schoolplein opgevangen door een pedagogisch medewerker en wandelen en/of fietsen dan gezamenlijk naar de BSO locatie. 

Tijdens studiedagen en vakantiedagen kunnen kinderen de hele dag bij de BSO komen spelen: van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Totaalpakket 
40 schoolweken plus 11 vakantieweken. Voordeel: een laag tarief per uur. Netto vaak gunstiger dan alleen een schoolwekenpakket. De mogelijkheid om de 11 vakantieweken flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld studiedagen van school of extra opvangdagen.

Schoolwekenpakket 
40 schoolweken: extra dagen, zoals studiedagen en/of vakantiedagen worden extra in rekening gebracht tegen het tarief van dit pakket.

Aanmelding en plaatsing

Uw kind is van harte welkom op De Geheime Tuin! Schrijf hem of haar in via het online inschrijfformulier. lees meer >

Locatie

De BSO is gevestigd in het muziekgebouw van Aurora. De kinderen kunnen er heerlijk spelen, zowel binnen als buiten.

Adres: De Woerd 3a, 3972 KD Driebergen

Inspiratie ontvangen?

Ontvang 6x per jaar onze inspiratie per mail.

X