Driebergen BSO

BSO de Vuurvogel is een buitenschoolse opvang op Antroposofische grondslag, waarin gezelligheid, warmte, vertrouwde en liefdevolle mensen én heerlijk spelen centraal staat. Bij BSO de Vuurvogel vangen we over het algemeen kinderen van de Vrije school op.

BSO De Vuurvogel biedt ritme, ruimte en structuur aan de kinderen. Het ritmisch verloop van de dag, week en jaar sluit zoveel mogelijk aan bij school. Ruimte bieden we door activiteiten aan te bieden waar kinderen vrijwillig aan mee mogen doen. Wij werken met drie leeftijdsgroepen zodat het activiteitenaanbod aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Elke maand hebben we een nieuw activiteitenprogramma en gaan we bakken, koken, knutselen, vilten of we doen buitenspelletjes. Ook bieden we vioolles aan. We werken met thema’s en volgen de seizoenen.

Rondleiding en Kennismaken

Wilt u vrijblijvend komen kennismaken? Wij leiden u graag rond! Stuur uw verzoek voor een rondleiding naar: 

contact@kinderopvang-degeheimetuin.nl

Landelijk register kinderopvang

LRK - nummer: 251124137
Inspectierapporten

 

 

 Opvang en tijden

Tijdens de schoolweken zijn wij direct na schooltijd geopend op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. We zijn tot 18.30 open. Bij voldoende inschrijvingen gaan we op woensdag- en vrijdagmiddag open vanaf 13.00 uur.
Tijdens studiedagen en vakantiedagen kunnen kinderen de hele dag bij de BSO komen spelen: van 8.00 uur tot 18.30 uur. De kleuters worden uit de klassen opgehaald en met groeps- en bakfietsen vervoerd naar de BSO. De oudere kinderen die om 14.30 uur uit school komen worden op het schoolplein opgevangen door de BSO leiding en wandelen dan gezamenlijk naar de BSO locatie. Sommige kinderen mogen met toestemming van hun ouders er zelf naar toe fietsen.

Uurtarieven

Voordeelpakket (school weken en vakantie weken) € 8,05 / uur
Schoolweken pakket € 9,40 / uur.

Aanmelding en plaatsing

Schrijf je kind in door het online inschrijfformulier te downloaden en het op de sturen. Naar het inschrijfformulier >

Locatie

De BSO is gevestigd in het muziekgebouw van Aurora. De kinderen kunnen er heerlijk spelen, zowel binnen als buiten.

Adres: De Woerd 3a, 3972 KD Driebergen

Inspiratie ontvangen?

Ontvang 6x per jaar onze inspiratie per mail.

X