Groenekan BSO

De BSO is een buitenschoolse opvang op Antroposofische grondslag, waarin gezelligheid, warmte, vertrouwde en liefdevolle mensen én heerlijk spelen centraal staat.

Voor kinderen van vrije school het Zonnewiel is de BSO een plek zijn waar zij zich thuis voelen door spel, werk en ontspanning in een huiselijke omgeving.

Voor kinderen die gebruik maken van de BSO is er een middagprogramma waarbij er zoveel mogelijk buitenactiviteiten worden ondernomen als het weer het enigszins toelaat.

Onze buitenactiviteiten zijn bijvoorbeeld

  • hutten bouwen,
  • struinen in de natuur,
  • vuurtje stoken,
  • balspel,
  • vliegeren,
  • spelen en werken in de tuin en op het plein.

Ook binnen kan het kind voldoende aan het werk met verantwoord spelmateriaal.

Vlindertuin

Onze BSO in Groenekan heeft een vlindertuin met planten, struiken en bomen voor verschillende vlinderpopulaties en hun rupsen. Daarnaast loopt er een dassenpad achter de BSO langs.

Opvang en tijden

Tijdens de schoolweken zijn wij direct na schooltijd geopend op de maandag-, dinsdag- en donderdag en vrijdagmiddag. We zijn tot 18.00 open. Bij voldoende inschrijvingen gaan we op woensdagmiddag open vanaf 13.00 uur.

Tijdens studiedagen en vakantiedagen kunnen kinderen de hele dag bij de BSO komen spelen: van 7.30 uur tot 18.00 uur.

 

Totaalpakket 
40 schoolweken plus 11 vakantieweken. Voordeel: een laag tarief per uur. Netto vaak gunstiger dan alleen een schoolwekenpakket. De mogelijkheid om de 11 vakantieweken flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld studiedagen van school of extra opvangdagen.

Schoolwekenpakket
40 schoolweken: extra dagen, zoals studiedagen en/of vakantiedagen worden extra in rekening gebracht tegen het tarief van dit pakket.

Aanmelding en plaatsing

Schrijf je kind in door het online inschrijfformulier te downloaden en het op de sturen. Naar het inschrijfformulier >

Rondleiding en Kennismaken

We geven je graag een rondleiding wanneer we een plek op onze opvang kunnen aanbieden. Schrijf je vrijblijvend in, dan laten we weten of er plek is en of we een rondleiding kunnen inplannen. inschrijven >

Locatie

De BSO is gevestigd op sportpark Weltevreden waar we vertoeven in het gebouw van de honkbalvereniging.

Adres: Sportpark Weltevreden, Voordorpsedijk 73, 3737 BM Groenekan

 

Inspiratie ontvangen?

Ontvang 6x per jaar onze inspiratie per mail.

X