Leidsche Rijn BSO

BSO is een buitenschoolse opvang op Antroposofische grondslag, waarin gezelligheid, warmte, vertrouwde en liefdevolle mensen én heerlijk spelen centraal staat. Bij BSO de vangen we over het algemeen kinderen van de Vrije school op.

De locatie Leidsche Rijn ligt vlakbij sportvelden en een zwemplas. Op mooie dagen gaan we er graag op uit om de omgeving te verkennen. De opvang sluit aan op de schooltijden van de Vrije School Utrecht west. Om 14.00 halen we de kleuters op bij hun klas. De 1e en 2e klassers stromen om 14.15 in.

Rondleiding en Kennismaken

We bieden je graag een rondleiding aan wanneer we een plek op onze opvang kunnen aanbieden. Schrijf je vrijblijvend in, dan laten we weten of er plek is en of we een rondleiding kunnen inplannen. inschrijven >

Adres

Componistenlaan 8
3451 SX Utrecht

Opvang en tijden

Tijdens de schoolweken zijn wij direct na schooltijd geopend op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. We zijn tot open van 14.00 tot 18.00. Bij voldoende inschrijvingen gaan we op woensdag- en vrijdagmiddag open. Tijdens studiedagen en vakantiedagen kunnen kinderen de hele dag bij de BSO komen spelen: van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Totaalpakket
40 schoolweken plus 11 vakantieweken. Voordeel: een laag tarief per uur. Netto vaak gunstiger dan alleen een schoolwekenpakket. De mogelijkheid om de 11 vakantieweken flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld studiedagen van school of extra opvangdagen.

Schoolwekenpakket
40 schoolweken: extra dagen, zoals studiedagen en/of vakantiedagen worden extra in rekening gebracht tegen het tarief van dit pakket.

Aanmelding en plaatsing

Schrijf je kind in door het online inschrijfformulier te downloaden en het op de sturen. Naar het inschrijfformulier > 

 

Inspiratie ontvangen?

Ontvang 6x per jaar onze inspiratie per mail.

X