Doorn 0-4 jaar

De Geheime Tuin Doorn is een zelfstandig en kleinschalig kinderdagverblijf. Wij hebben één babygroep met kinderen van 0 tot 2 jaar, een peutergroep met kinderen van 2 tot 4 jaar en een groep van 1 tot 4 jaar. 

Rondleiding en Kennismaken

We bieden je graag een rondleiding aan wanneer we een plek op onze opvang kunnen aanbieden. Schrijf je vrijblijvend in, dan laten we weten of er plek is en of we een rondleiding kunnen inplannen. inschrijven >

Aanmelding en plaatsing

Uw kind is van harte welkom op De Geheime Tuin! Schrijf hem of haar in via het online inschrijfformulier. lees meer >

Tarieven

Wij hanteren in 2022 een tarief van € 9,48 per uur. Dit is inclusief biologische voeding, ecologische luiers, natuurlijke verzorgingsproducten, kwaliteitsspeelgoed, een ruime leidsters kind ratio & een verse warme maaltijd tussen de middag.

Landelijk register kinderopvang

LRK NR. 255043892
inspectie rapport

Opvang en tijden

De Geheime Tuin Doorn biedt zowel hele als halve dagopvang aan kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Wij zijn 5 dagen per week open. We bieden hele dagopvang van 7.30 tot 18.30 uur, halve dagopvang vanaf 1 jaar op woensdag en vrijdag, van 7.30 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 18.30 uur.

Locatie

De Geheime Tuin Doorn ligt midden in een rustige woonwijk aan de rand van het bos. De buitenruimte is omheind met een houten hek en een groene haag. Er is een grote zandbak en bosje met klim- en verstopplekken. Er komen verschillende vogels in onze buitenspeelplaats zoals mussen, mezen, eksters, duiven en kouwtjes. Soms zien we ook een vlaamse gaai en horen we een bonte specht tikken tegen een boom.

Op de locatie in Doorn koken wij iedere dag een verse, biologische warme lunch voor de kinderen.

Adres: Bloemengaard 69, 3941 TB Doorn

Voor ouders

Lees meer over de activiteiten voor en door ouders en de oudercommissie. lees meer >

Inspiratie ontvangen?

Ontvang 6x per jaar onze inspiratie per mail.

X