Doorn 0-4 jaar

De Geheime Tuin Doorn is een zelfstandig en kleinschalig kinderdagverblijf. Wij hebben één babygroep met kinderen van 0 tot 2 jaar, een peutergroep met kinderen van 2 tot 4 jaar en een groep van 1 tot 4 jaar. 

Rondleiding en Kennismaken

Vrijblijvend komen kennismaken? Wij leiden je graag rond in De Geheime Tuin. Stuur een vraag voor een rondleiding naar: contact@kinderopvang-degeheimetuin.nl

Komende maanden organiseren wij een aantal inloopmomenten. Je kunt dan samen met je kind uitgebreid kennismaken met ons kinderdagverblijf, de leidsters en de kinderen. Neem ook een kijkje op de groepen en in onze 'vogelvriendelijke' groene speeltuin. We vertellen je graag over onze visie, werkwijze en algemene zaken. Ter afsluiting krijg je een beknopt informatiepakket mee zodat je het thuis nog eens rustig kunt doornemen.

Landelijk register kinderopvang

LRK NR. 255043892
inspectie rapport >

Opvang en tijden

De Geheime Tuin Doorn biedt zowel hele als halve dagopvang aan kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Wij zijn 5 dagen per week open. We bieden hele dagopvang van 7.30 tot 18.30 uur, halve dagopvang vanaf 1 jaar op woensdag en vrijdag, van 7.30 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 18.30 uur.

Aanmelding en plaatsing

Uw kind is van harte welkom op De Geheime Tuin! Schrijf hem of haar in via het online inschrijfformulier. lees meer >

Tarieven

Wij hanteren in 2021 een tarief van € 9,30 per uur. Dit is inclusief biologische voeding, ecologische luiers, natuurlijke verzorgingsproducten, kwaliteitsspeelgoed, een ruime leidsters kind ratio & een verse warme maaltijd tussen de middag.

Locatie

De Geheime Tuin Doorn ligt midden in een rustige woonwijk aan de rand van het bos. De buitenruimte is omheind met een houten hek en een groene haag. Er is een grote zandbak en bosje met klim- en verstopplekken. Er komen verschillende vogels in onze buitenspeelplaats zoals mussen, mezen, eksters, duiven en kouwtjes. Soms zien we ook een vlaamse gaai en horen we een bonte specht tikken tegen een boom.

Op de locatie in Doorn koken wij iedere dag een verse, biologische warme lunch voor de kinderen.

Adres: Bloemengaard 69, 3941 TB Doorn

Voor ouders

Lees meer over de activiteiten voor en door ouders en de oudercommissie. lees meer >

Inspiratie ontvangen?

Ontvang 6x per jaar onze inspiratie per mail.

X