Driebergen 1-4 jaar

Kinderopvang De Vuurvogel is een antroposofische opvang. Wij zijn onderdeel van de brede Vuurvogelschool, de Vrijeschool in Driebergen.

We hebben twee locaties: school en kinderboerderij, met in totaal drie groepen.

De locatie school heeft ruimte voor 21 kinderen per dag. Er zijn twee stamgroepen. Op de groep Wortelkindjes zitten kinderen van 1 tot 4 jaar. Op de tweede groep, Drakennest, zitten kinderen van 2 tot 4 jaar. 

De locatie kinderboerderij heeft ruimte voor 12 kinderen per dag in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. De groep is gehuisvest in een gebouw achter de oude boerderij. 

Rondleiding en Kennismaken

We bieden je graag een rondleiding aan wanneer we een plek op onze opvang kunnen aanbieden. Schrijf je vrijblijvend in, dan laten we weten of er plek is en of we een rondleiding kunnen inplannen. inschrijven >

 

Opvang en tijden

Kinderopvang De Vuurvogel biedt hele dagopvang aan kinderen van 1 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is op werkdagen gedurende 51 weken per jaar geopend van 7.30 uur ’s morgens tot 18.30 uur ’s avonds. Op officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Aanmelding en plaatsing

Je kind is van harte welkom. Schrijf hem of haar in door het online inschrijfformulier in te vullen. lees meer >

Locatie(s)

Door de huiselijke inrichting zijn de groepen een verlengde van de omgeving thuis. Dit biedt het kind vertrouwen en geborgenheid. De omgeving sluit aan bij de belevingswereld en nodigt uit tot spel. Het speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen en is eenvoudig van vorm, waardoor de fantasie van het kind wordt geprikkeld en gestimuleerd.

Adres locatie school: Faunalaan 250, 3972 PS Driebergen
Adres locatie kinderboerderij: Boterbloem 3, 3972 SB Driebergen

Inspiratie ontvangen?

Ontvang 6x per jaar onze inspiratie per mail.

X