Driebergen 0-4 jaar

Kinderopvang De Vuurvogel is een antroposofische opvang. Wij zijn onderdeel van de brede Vuurvogelschool, de Vrijeschool in Driebergen. We hebben twee locaties met in totaal drie groepen. Op school één babygroep met kinderen van 0 tot 2 jaar en één peutergroep met kinderen van 1 tot 4 jaar. Op de nabijgelegen kinderboerderij hebben we één groep met kinderen van 1,5 tot 4 jaar. 

Wij houden de groepen klein qua bezetting en hanteren een gemiddelde van 5 kinderen per 1 leidster. Daardoor hebben wij de tijd en ruimte om je kind de aandacht te geven die het nodig heeft en onze zorg daarop aan te passen.

Bovendien bieden wij een rustige omgeving die door de duidelijke structuur een positieve invloed heeft op het slapen, eten en drinken. De kinderen krijgen niet teveel prikkels waardoor ze beter in hun vel zitten en aan het eind van de dag blij en tevreden weer mee naar huis gaan.

Rondleiding en Kennismaken

We bieden je graag een rondleiding aan wanneer we een plek op onze opvang kunnen aanbieden. Schrijf je vrijblijvend in, dan laten we weten of er plek is en of we een rondleiding kunnen inplannen. inschrijven >

 

Opvang en tijden

Kinderopvang De Vuurvogel biedt hele dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is op werkdagen gedurende 51 weken per jaar geopend van 7.30 uur ’s morgens tot 18.30 uur ’s avonds. Op officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Aanmelding en plaatsing

Je kind is van harte welkom. Schrijf hem of haar in door het online inschrijfformulier in te vullen. lees meer >

 

Locatie(s)

Door de huiselijke inrichting zijn de groepen een verlengde van de omgeving thuis. Dit biedt het kind vertrouwen en geborgenheid. De omgeving sluit aan bij de belevingswereld en nodigt uit tot spel. Het speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen en is eenvoudig van vorm, waardoor de fantasie van het kind wordt geprikkeld en gestimuleerd.

Adres locatie school: Faunalaan 250, 3972 PS Driebergen
Adres locatie kinderboerderij: Boterbloem 3, 3972 SB Driebergen

Inspiratie ontvangen?

Ontvang 6x per jaar onze inspiratie per mail.

X