Zeist 0-4 jaar

De Geheime Tuin is Zeist een kleinschalig kinderdagverblijf met vier groepen. Wij hebben twee babygroepen 0-2 jaar, een peuter groep 2-4 jaar en een dreumes-peutergroep 1-4 jaar.

We bieden een rustige omgeving die door de duidelijke structuur een positieve invloed heeft op het slapen, eten en drinken. Het kind krijgt niet teveel prikkels en zit daardoor beter in zijn of haar vel waardoor je het aan het eind van de dag blij en tevreden weer mee naar huis kunt nemen.

Onze locatie draagt het Kwaliteitskenmerk Groene Kinderopvang. Dat betekent dat natuur is verankerd in alles wat wij doen met kinderen, met en voor ouders en hoe wij onze locatie hebben ingericht zowel buiten als binnen.

Rondleiding en Kennismaken

Vrijblijvend komen kennismaken? Wij leiden je graag rond in De Geheime Tuin. Stuur een vraag voor een rondleiding naar: contact@kinderopvang-degeheimetuin.nl

Kwaliteitsmerk Groen Kinderopvang.

De Geheime Tuin Zeist draagt het kwaliteitsmerk Groen Kinderopvang. Dit betekent dat natuur is verankerd in ons pedagogisch beleidsplan, dat onze buitenspeelplaats natuurvriendelijk is en veel ruimte biedt voor natuurbeleving, dat we zaaien en oogsten uit onze eigen moestuin, dat we samenwerken met andere natuurorganisaties en dat onze leidsters opgeleid zijn om actief natuurbeleving inhoud te geven.

Landelijk register kinderopvang

LRK NR. 223675829
inspectie rapport >

Opvang en tijden

De Geheime Tuin Zeist biedt zowel hele als halve dagopvang aan kinderen van 0 tot en met 4 jaar. We bieden hele dagopvang van 7.30 tot 18.30 uur, halve dagopvang vanaf 1 jaar, op woensdag en vrijdag van 7.30 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 18.30 uur.

Aanmelding en plaatsing

Je kind is van harte welkom op De Geheime Tuin! Schrijf hem of haar in door het online inschrijfformulier in te vullen. lees meer >

Tarieven

Wij hanteren in 2021 een tarief van € 9,20 per uur. Dit is inclusief biologische voeding, ecologische luiers, natuurlijke verzorgingsproducten, kwaliteitsspeelgoed en een ruime leidster- kind ratio.

Locatie

De tuin van De Geheime Tuin is omheind met wilgenbomen en een beukenhaag. Er is een zandbak en er zijn klim- en verstopplekken, zoals een buis om doorheen te kruipen, een wilgenboog en houten schotten, die zorgen voor gezellige hoekjes. In samenwerking met de Vogelbescherming is de tuin vogelvriendelijk ingericht. De jongste kinderen kunnen buiten slapen in De Geheime Tuin. Dat gebeurt in speciale, professionele buitenbedjes.

Adres: Kwikstaartlaan 11, 3704 GS Zeist

Voor ouders

Lees meer over de activiteiten voor ouders en de oudercommissie. lees meer >

Inspiratie ontvangen?

Ontvang 6x per jaar onze inspiratie per mail.

X